Naše usluge

U mogućnosti smo vam ponuditi sve na jednom mjestu! Važno nam je informirati vas kako na našim web stranicama ili pak pozivom na neki od naših kontakt brojeva možete u najkraćem vremenu dobiti informacije o uslugama koje su uže ili šire vezane uz područje zaštite na radu i zaštite od požara, a za kojima eventualno imate potrebu. Stoga, ostanite na našim stranicama...

 

Zaštita na radu

 
Kvalitetnim i predanim obavljanjem poslova, klijentima nudimo kompletnu uslugu iz područja zaštite na radu za sve djelatnosti. Sigurno radno okruženje i zadovoljni zaposlenici, bitne su pretpostavke za vaš posao. Provjerite zašto se ističemo na tržištu...
 

Zaštita od požara

 
Obavljamo za vas poslove iz područja zaštite od požara. Partner smo kojem, uz ostalo, možete povjeriti potpunu brigu i o tekućem održavanju; pravovremenim pregledima, servisima i ispitivanjima stabilnih sustava za dojavu i gašenje požara izvedenih u vašem prostoru. Posjedujemo bogato iskustvo u obavljanju navedenih poslova!
 

Usluge koordinatora I i II

 
U prethodnom smo razdoblju kao društvo sudjelovali u više zahtjevnih projekata na kojima su naši zapolenici obavljali poslove koordinatora I i/ili II za zaštitu na radu. Kontaktirajte nas i povjerite nam brigu o sigurnosti na vašem privremenom (g)radilištu!
 

Minimalni tehnički uvjeti - MTU

 
Na području cijele RH, za Vas obavljamo ispitivanja i usluge za kojima imate potrebu kod pribavljanja rješenja o zadovoljavanju minimalnih tehničkih uvjeta za početak obavljanja gospodarske djelatnosti.
 

Obrazovanje odraslih

 
U suradnji sa Zagrebačkim učilištem - Ustanovom za obrazovanje odraslih, u mogućnosti smo vam ponuditi više različitih programa osposobljavanja i usavršavanja za kvalificirano i sigurno obavljanje poslova.