O nama

Upoznajte nas!

Centar za zaštitu na radu danas se ističe kao jedna od najkvalitetnijih tvrtki u segmentu sigurnosti i zaštite zdravlja na radu. To smo postigli prije svega jer kontinuirano težimo izvrsnosti u poslu.

Imate li naoko nerješivu situaciju ili dugo stvaran nered u ovom segmentu, svakako pokušajte s nama prije negoli "odustanete".

Uz kvalitetu usluge, naši klijenti posebno cijene transparentnost koju prakticiramo u suradnji. Nikada ne koristimo njihovu neinformiranost kako bismo „nabijali“ dodatne troškove, pa nam redovito ukazuju povjerenje.

Zbog angažmana na području edukacije, prepoznati smo kao oni koji izrađuju kvalitetne informativne i edukativne materijale. Jedina smo tvrtka iz branše čije stručne članke redovito objavljuje portal Zakon.hr.

POVIJEST

Iz kućnog ureda do 5% najboljih...

Osnovani smo 2012. godine, na vrhuncu ekonomske krize. Bilo nas je svega troje, a posao smo obavljali iz malog kućnog ureda.
Ludost? Mnogi bi se složili da jest. No naša jedina opcija bio je uspjeh. Udružili smo viziju, znanje i upornost te dokazali kako je sve moguće ako vjerujete u sebe i radite kvalitetno.

Danas djelujemo iz tri ureda smještenih u Zagrebu, Osijeku i Dubrovniku. Uz to, redovito spadamo među 5% tvrtki iz djelatnosti koje su ponosni nositelj AAA bonitetne izvrsnosti.

2012

Krenuli smo u posao. Svoj prvi logo osmislili smo sami...

2018

Kako smo rasli i razvijali se, mijenjao se i naš logotip...

2019

Te godine smo shvatili da među nama postoji logo freak...

2022

Tražili smo idealan logo, a on je na kraju pronašao nas...

MI U UREDU

Mislite da po cijele dane „plivamo“ u moru papirologije?

Ovaj posao je u najmanju ruku dinamičniji negoli ga zamišljate. Osim što se bavimo dokumentacijom, svakodnevno proučavamo razne propise, komuniciramo s klijentima, dogovaramo aktivnosti na terenu… No u toj gomili zadataka ipak pronađemo i nekoliko minuta za kavu s kolegama.

MI NA TERENU

Provozali smo se najdužim ziplineom i prvi isprobali 4DX kino tehnologiju

Pregledati, ispitati, predvidjeti te tako osigurati da u svakodnevnom radu naših klijenata i njihovih zaposlenika sve funkcionira na siguran način, naša je svakodnevica. Puno je to briga koje „liječimo“ ozbiljnim i temeljitim pristupom poslu, ali katkad se stignemo i zabaviti.

"Težimo biti predvodnici u mijenjanju stvari i postavljanju novih standarda u pružanju sadržaja klijentima"

Ivan Krmek, dipl.ing.sig., direktor